søndag 7. februar 2021

Ny dato: Lørdag 27. februar

Etter avstemming fra spillere via en poll på Facebook-eventen, er ny dato satt. Dessverre var det ingen dag som passet for alle, og datoen som fikk flest stemmer ble derfor valgt.

Det er kjempetrist at ikke alle påmeldte spillere kan være med på den nye datoen. De som allerede er påmeldt med rolle, og som ikke har anledning til å bli med 27. februar, må snarest ta kontakt og gi beskjed om dette. Dersom man har betalt, får man naturligvis pengene tilbake. 

Med ny dato er det også åpnet for nye påmeldte, og interesserte oppfordres til å sende inn påmeldingsskjema slik at eventuelle nye roller kan inkorporeres så snart som mulig. 

Avhengig av hvor mange allerede påmeldte spillere vi mister, og hvor mange eventuelle nye vi får, kan det forekomme endringer i enkelte roller og relasjoner. Dette vil bli oppdatert i rolleark på Google Drive, og jeg vil sende en liten varsku til de det måtte angå. 

Sist, men ikke minst: Man vet aldri hvordan situasjonen med Covid ser ut om to-tre uker. Dersom forbudet mot private arrangement, også utendørs, fremdeles er gjeldende om et par uker, må vi dessverre utsette ytterligere. I så fall får vi heller satse på en vårfeiring i mars/april. Jeg gir beskjed fortløpende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar