Hvor?

Det har dukket opp et par spørsmål om hvor denne hemmelige samlingen finner sted, hvordan man kommer seg dit, hvor man kan parkere hest og vogn, og hvordan terrenget er. Jeg håper denne siden kan gi tilfredsstillende svar. 

Dersom du går til Google Maps og kopierer koordinatene 59.95128746930973, 10.809359073304508 inn i søkefeltet, burde du få et ganske nøyaktig punkt markert. 

Skogen ligger nord i Oslo, se områdekart her: 

I nærheten er det to steder å parkere, én på vestsiden og én på østsiden. Parkeringsplass på østsiden heter Grefsfenkleiva parkering. På vestsiden er det ingen ordentlig parkeringsplass, men det er plass til en håndfull biler ved veien Akebakkeskogen like før man kommer til inngangen til skogen. (Parkeringsplassen som ligger ved inngangen tilhører beboere, jeg tror ikke man kan parkere der uten å potensielt få trøbbel.) 

Vestsiden er beste ankomst for de som ikke har bil og må bruke offentlig transport. Her kan man ta buss 56 til stoppet Akebakken, eller buss 25 til stoppet Grefsenkollveien. Det er relativt kort avstand fra begge bussholdeplassene til inngangen til skogen. 

Fra ankomst til skogen på vestsiden tar det omtrent 10-15 minutter å gå for å komme til bålplassen vår. Mesteparten av dette er på en bred turvei, men siste etappe går i noe ulendt terreng på en smalere skogssti, evt gjennom busker og kratt hvis man velger en slik rute.  

Her er et satelittkart med området markert:

Kjappeste/letteste måte for å komme seg til bålplassen fra Grefsenkleiva parkering på østsiden er jeg usikker på, da jeg aldri har kommet fra den kanten. Men ut fra kartet ser det ut til å være ganske greit med sti mesteparten av veien. 

Nedenfor er noen bilder av hvordan området ser ut i dagslys. 


Jeg håper dette har vært litt oppklarende, og at alle spillere nå vet nøyaktig hvor de skal møte og hvordan de skal komme seg dit. Hvis ikke, ta gjerne kontakt og spør mer! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar