Om laiven


Enkebaronesse Griis har rykte på seg for å være en smule eksentrisk. For noen år siden etablerte hun den eksklusive losjen Høyst Hemmelige Møter Mellom Eksepsjonelle Entiteter, med et ønske om å omgi seg med noe litt mer spennende enn den gjennomsnittlige adelssosietet. 

Medlemmer av losjen består av alt fra nobilitet og handelsfolk til bønder og krigere. Innad i losjen bryr ingen seg om status eller økonomisk rang, så lenge man kan by på noe underholdende og unikt. 

Losjen arrangerer tidvis små møter og arrangement. Her samles alle som har tid og anledning for å spise sammen, utveksle historier og nyte hverandres gode, unike selskap. Alle medlemmer i losjen kan invitere til samling, men denne gangen er det enkebaronessen selv som har tatt initiativ. 

I anledning Sommersolverv inviteres losjens medlemmer til en enkel feiring i skogene utenfor enkebaronessens jaktslott. Her skal årets lengste dag og lyseste natt feires. Alle medlemmer oppfordres til å ta med egen mat og drikke, det de trenger for å ha det komfortabelt, samt noen vedkubber til bålet. Medlemmer oppfordres også til å forberede noe som kan glede og underholde de andre gjestene i feiringen. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar